Humor – April 15

QUIZ: Reading them slowly may help.

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

Answer: Johnny, of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet her birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. If you were running a race and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow.

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

One Liner
Young at heart. Slightly older in other places.

Thought for the day
The Bible says it like this: “I have gained perfect freedom by following your teachings” Psalm 119:45 CEV

Freedom comes when you look to God for approval and not anyone else. You don’t need to earn his love. You don’t need to be perfect to please him. You can’t buy his approval or fake your way to it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s